Link to: Personale

Online Booking

bestil tid til fysioterapi, diætist, massage, personlig træning eller 10. min gratis konsultation

Skanderborg Rygklinik – dit aktive tilvalg

• Specialiseret udredning • Ekstra kompetencer • Mere tid til dig

Hvis du ønsker specialiseret behandling af dine ryg- og nakkesmerter som eksempelvis hold i ryggen, iskias og diskusprolaps, så er Skanderborg Rygklinik et godt tilbud til dig. Her er afsat ekstra tid og ekstra kompetencer, så der kan fokuseres maksimalt på dit skadesforløb og din problematik.

Hos os fokuserer vi på væsentlige resultater på såvel kort som lang sigt. Resultaterne tager udgangspunkt i både dine smerter, hvad du kan/ikke kan i hverdagen og hvad dine mål er.

For at lykkes vægter vi den gode kommunikation og baserer os på det enkelte forløb frem for masseproduktion. Skanderborg Rygklinik hjælper dig til selv at tage kontrol over smerterne og få det aktive liv du sigter efter. Her kan du få svar på dine spørgsmål og få hjælp til at begrænse eller helt fjerne smerterne ved hjælp af simple øvelser og den rette behandling, der er skræddersyet til dig.

Velkommen til Skanderborg Rygklinik

Behandlingerne hos Skanderborg Rygklinik varetages af Claus Kjærgaard. Han er uddannet i Aarhus i 2006 men har senere videreuddannet sig ved University of Otago i New Zealand og Kings Cross i Skotland. Dermed har han det højeste internationale niveau indenfor Mekanisk Diagnostik og Terapi, hvormed han nu i mange år har videreuddannet de andre danske fysioterapeuter indenfor området. Den høje faglighed er en grundsten men Claus sætter allerhøjest fokus på at sætte det individuelle menneske i centrum.

Kontakt os endelig hvis du er interesseret i et specialiseret og skræddersyet forløb, som passer til dit liv og dine mål.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde dig under fanen “vi tilbyder