Personale

Anne-Marie er uddannet Kiropraktor med bifag i Idræt og Sundhed, fra Syddansk Universitet i 2012. Kiropraktor er en 5+1 årig kandidatuddannelse med speciale i undersøgelse, diagnostik og behandling af bevægeapparatssmerter.
Efterfølgende har Anne-Marie taget en lang række kurser og efteruddannelse, særligt omkring behandling babyer/børn samt idrætsskader. Herunder Idrætskiropraktor Efteruddannelsen i 2016.
Hos Anne-Marie får du en grundig undersøgelse og diagnose samt en plan for det videre forløb. Planen kan indeholde manuel behandling, rådgivning i håndtering, billeddiagnostik, ergonomi og øvelsesvejledning mm. Indenfor den manuelle behandling benyttes et udvalg af forskellige modaliteter, eksempelvis manipulation, mobilisering, triggerpunktsbehandling og dry needling (nåle behandling af muskulatur) etc.
Anne-Marie har stor erfaring med behandling af akutte og kroniske nakke- og rygproblemer, diskusprolapser, stenoser, hovedpine og svimmelhed.

Du kan således få hjælp til smerter og problemstillinger i hele bevægeapparatet, og hos os arbejder kiropraktoren som en del af både Rygklinikken, Idrætsklinikken og Børneklinikken, og dermed tæt sammen med vores fysioterapeuter og andre specialister.

kiropraktor anne-marie