Link to: PersonaleLink to: FooterFollow a manual added link

Velkommen til vores kiropraktor

De fleste danskere oplever smerte eller nedsat funktion i bevægeapparatet, på et tidspunkt i livet. Uanset om det drejer sig om ryg/nakkesmerter, ledsmerter, muskelsmerter, hovedpine, svimmelhed, diskusprolaps, sportsskader eller kolik-symptomer hos det lille barn, kan kiropraktoren hjælpe.

Symptomerne kan være opstået akut eller kommet snigende uden man kender den direkte årsag. Uanset årsagen kan kiropraktoren hjælpe dig med en grundig undersøgelse af din problematik, og lægge en plan for det videre forløb.

En konsultation indeholder en samtale omkring din problemstilling, en grundig undersøgelse med bla. bevægeundersøgelse, ortopædiske og neurologiske tests mm., samt relevant behandling. Selve behandlingen kan bestå af forskellige teknikker som fx mobilisering, manipulation, triggerpunktsbehandling, MET (muscle energy technique), dry needling (nålebehandling af spændte muskler) osv.

Du vil få information omkring din problematik samt vejledning til hvad du selv kan gøre for at bedre denne. Dette kan også indeholde vejledning i ergonomi, øvelser og gode råd generelt.

Hvis der er behov for yderligere undersøgelse kan kiropraktoren henvise til både røntgen og scanninger i det offentlige sundhedsvæsen.

Du kan således få hjælp til smerter og problemstillinger i hele bevægeapparatet, og hos os arbejder kiropraktoren som en del af både Rygklinikken, Idrætsklinikken og Børneklinikken, og dermed tæt sammen med fysioterapeuter og specialister.

hvad er en Kiropraktor?

En kiropraktor er først og fremmest differentialdiagnostiker. Det betyder at de har viden og evner til gennem sygehistorie, undersøgelse og vurdering af billeddiagnostik, at stille en diagnose for bevægeapparatsproblematikker, samt lægge en plan for det videre forløb.
Selve behandlingen kan indeholde en bred palet af forskellige teknikker, herunder manipulation, mobilisering, bløddelsbehandling, tapening osv. Derudover vil rådgivning omkring ergonomi på arbejdspladsen, øvelsesinstruktion og træningsvejledning også være en del af din behandlingsplan.
Vores kiropraktor har ud over stor viden omkring RYG, NAKKE og FØDDER, så har hun også specialiseret sig indenfor IDRÆTSSKADER og BØRN/BABYER.